Tandläkarmottagning i Malmö

Malmös snabbast växande tandläkarmottagning

Välkommen till en tandläkare som kombinerar traditionella behandlingar med ny teknik och modern utrustning. Alla behandlingar som sker baseras på gedigen forskning och vetenskap. Vi sätter alltid patienten i centrum och vi behandlar alla med samma tanke om trygghet, säkerhet och omsorg.

Vårt mål är att finnas för alla. Har du tandläkarskräck så kan vi hjälpa dig genom unikt utformade behandlingar. Har du problem att komma loss från jobbet så erbjuder vi alltid generösa öppettider - året om. Har du slagit ut en tand eller lider av akut tandvärk så har vi en akuttandläkare som står redo att hjälpa dig. Kort sagt: vi finns för alla och vi gör det under årets alla dagar.

Vi är den mottagning som växer snabbast i Malmö. Det ser vi som ett bevis på att vårt sätt att arbeta fungerar. Patienter väljer oss både som en följd av den kvalitativa vård vi erbjuder och av den enkla anledningen att de känner sig trygga med oss.

tandvårdsklinik i Malmö

Denna expansion gör att vi inom kort flyttar in i nya, moderna lokaler mitt i Malmö och där vi kan samla all vår kunskap, erfarenhet och kompetens under ett och samma tak. Detta kommer du som patient att tjäna på. Vi ger dig bättre, säkrare behandlingar till rimliga priser. Du är mer än välkommen att boka in en tid redan nu och lösa en biljett till vår gemensamma resa i de nya lokalerna. Välkommen till oss!

Vi som arbetar på denna tandläkarmottagning

Våra tandläkare

Samtliga tandläkare i vårt team är behöriga och har en lång och gedigen utbildning i bagaget. Vi kan utföra alla typer av ingrepp - kirurgiska såväl som exempelvis estetiska - och vi sätter alltid patienten i fokus. Vi arbetar med modern teknik och alla behandlingar sker med vetenskapen som grund. Målet är att erbjuda prisvärda behandlingar av högsta kvalitet där patienten är i fokus. Våra tandläkare arbetar med service i åtanke: du ska känna att ditt problem tas på allvar och att den behandling som utförs sker med största kompetens och högsta säkerhet.

Våra tandhygienister

Bokar du en tid för en undersökning så kommer du säkerligen att träffa på någon av våra duktiga tandhygienister. En tandhygienist ser till att diagnostisera kariesangrepp, tar bort tandsten och ser till att det inte finns risk för exempelvis tandlossning. Våra tandhygienister och tandläkare arbetar tätt tillsammans och detta samarbete leder till en ökad effektivitet som är till gagn för våra patienter. En tandhygienist arbetar alltid förebyggande: du får - utöver vård - goda råd, hjälpmedel och handfasta tips kring hur du själv kan agera för att slippa framtida bekymmer. Det gör skillnad!

Våra tandsköterskor

Tandsköterskan är en extremt viktig del av vårt team. Vid en undersökning och behandling så sköter tandsköterskan all hantering - och exempelvis sterilisering - av instrumenten som används. Utöver detta så sköter tandsköterskan tagning av röntgenbilder, ger lokalbedövning och tar alla avtryck inför exempelvis proteser och tandkronor. Våra tandsköterskor sköter dessutom en hel del administrativt och ser till att verksamheten rullar på. Hos oss så arbetar vi nära varandra och drar nytta av allas olika spetskompetenser. Vi är ett team och det ska också märkas på ett positivt sätt.

Boka tid hos oss idag