Om oss

Malmös snabbast växande mottagning

Välkommen till Malmö Tandläkarcenter. Vi är en tandläkare som kombinerar traditionella behandlingar med ny teknik och modern utrustning. Alla behandlingar som sker baseras på gedigen forskning och vetenskap. Vi sätter alltid patienten i centrum och vi behandlar alla med samma tanke om trygghet, säkerhet och omsorg.

Vårt mål är att finnas för alla. Har du tandläkarskräck så kan vi hjälpa dig genom unikt utformade behandlingar. Har du problem att komma loss från jobbet så erbjuder vi alltid generösa öppettider - året om. Har du slagit ut en tand eller lider av akut tandvärk så har vi en akuttandläkare som står redo att hjälpa dig. Kort sagt: vi finns för alla och vi gör det under årets alla dagar.

Vi är den mottagning som växer snabbast i Malmö. Det ser vi som ett bevis på att vårt sätt att arbeta fungerar. Patienter väljer oss både som en följd av den kvalitativa vård vi erbjuder och av den enkla anledningen att de känner sig trygga med oss.

tandvårdsklinik i Malmö

Denna expansion gör att vi inom kort flyttar in i nya, moderna lokaler mitt i Malmö och där vi kan samla all vår kunskap, erfarenhet och kompetens under ett och samma tak. Detta kommer du som patient att tjäna på. Vi ger dig bättre, säkrare behandlingar till rimliga priser. Du är mer än välkommen att boka in en tid redan nu och lösa en biljett till vår gemensamma resa i de nya lokalerna. Välkommen till oss!

Boka tid hos oss idag