Behandlingar, tandvård

Vi är en modern tandläkarmottagning som finns i centrala Malmö. Vi sätter alltid patienten i första rummet och vi är väldigt glada över att se att de omdömen som ges om vår verksamhet. Det är ingen slump att vi växer så att det knakar och att vi och med detta snart tar steget in i nya lokaler. Vi prioriterar patienten och vi erbjuder alltid bästa tandvård till rimliga priser.

Vi erbjuder alla typer av tandvårdsbehandlingar

Vi använder oss av ny teknik och modern utrustning i samband med våra behandlingar. Allt material som används är av absolut högsta kvalitet. Det kostar lite mer pengar, men det ger också avsevärt mycket bättre - och mer hållbara - resultat. Det tummar vi inte på! Alla behandlingar som sker i vår regi bygger på vetenskap och forskning.

Utöver akuttandläkare på jour kan vi även erbjuda en rad andra behandlingar såsom tandreglering, vanliga undersökningar, estetisk tandvård, tandimplantat och mycket mer. Har du frågor om våra behandlingar är du alltid välkommen att kontakta oss.

Detta i kombination med att vår personal är kunnig, välutbildad och erfaren gör att vi kan ta oss an nya utmaningar och alltid leverera bästa resultat. Tandvård och god munhälsa är en nyckel till ett friskt liv i övrigt. Att besöka oss ger dig de verktyg du behöver för ett långt, hälsosamt liv. Välkommen att boka in en tid online - i vår dygnet-runt-öppna reception - eller via telefon eller mail.

röntgenbild tandläkarmottagning i Malmö


Vi tänkte även passa på att presentera några av de olika behandlingar vi erbjuder. Ett litet axplock som kan ge dig en bild av vilken kompetens vi besitter:

Tandimplantat

Vi erbjuder tandimplantat och vi gör detta på ett rakt igenom professionellt sätt. För många så är ett tandimplantat den bästa lösningen i samband med att man tappat en tand - eller flera tänder. Tandimplantat handlar, förenklat, om att man fäster skruvar av titan i käkbenet och att man sedan skruvar fast de kronor som kommer att utgöra de tänder som syns.

Titan tas ofta upp av kroppen, vilket ger en god möjlighet att implantaten på sikt kommer att fungera - och kännas - precis som vanliga tänder. Men, det är kanske inte den bästa lösningen för dig? Vi gör alltid en grundlig undersökning innan vi påbörjar en behandling av detta slag. Käkbenet måste vara starkt, allmänhälsan god och likaså gäller munhälsan. Vi presenterar alltid andra alternativ också. Tandimplantat är bra, men det är även en lite dyrare lösning.

Tandkirurgi

Inom tandkirurgi kan vi erbjuda exempelvis tandfyllningar, rotfyllningar, operationer av visdomständer, tandköttsoperationer och ingrepp i syfte att stärka upp käkben inför ett tandimplantat. All kirurgi sker av erfarna tandkirurger och tandläkare. Det må låta smärtsamt att genomföra någo av ovan nämnda ingrepp, men faktum är att vi alltid kan erbjuda ett smärtfritt ingrepp. Detta genom lokalbedövning.

Ersätta tänder

Vi har en rad olika alternativ att erbjuda i samband med att tandlossning skett - eller om en olycka ägt rum. Tandbryggor, tandkronor, skalfasader och nämnda tandimplantat är några av dessa. I samband med att du besöker oss för en konsultation - en fri sådan - så går vi igenom alla alternativ lite närmare och ger dig en bättre bild av alla för- och nackdelar, eventuella risker och vad du kan förvänta dig.

Invisalign

Har du problem med bettet? Lider du av att dina tänder är sneda - men vill inte gå omkring med en tandställning? Invisalign är lösningen. Detta är en osynlig tandställning där skenorna är transparenta. Du använder den dagligen och ingen kan se att du har den inne. Inom några månader - beroende på hur pass omfattande behandling som krävs - så har du ett perfekt leende. Det bästa är att du på förhand kan bestämma hur detta ska se ut. Invisalign tas nämligen fram digitalt och vi gemensamt kan se hur det färdiga resultatet kommer att se ut. Det möjliggör att du kan korrigera innan vi sätter igång.

Tandblekning och annan estetisk tandvård

Vill du ha ett bländande vitt leende? Låt oss skapa det för dig. Vi erbjuder tandblekning både på plats på vår mottagning och genom att sälja kit som du kan använda i hemmet. Alla produkter ger perfekt resultat och detta utan att skada tänderna.

Modern tandvård i Malmö